On Point. Sessie

In de On Point. sessie werken we aan het inzichtelijk maken van de huidige stand van zaken en maken we doelen helder. Daarnaast brengen we in kaart wat er nodig is om die doelen te halen, welke acties, afspraken en beslissingen er nodig zijn. 

 • Waar winnen we tijd?
 • Waar creëren we ruimte?
 • Waar zit de ineffectiviteit?
 • Waar kunnen we groeien?

 

Begeleiding

On Point. werkt in drie soorten trajecten. De intensiteit en invulling van een traject bepalen we aan de hand van de huidige stand van zaken, de doelen en de noodzakelijke acties. 

Een traject van On Point. is altijd maatwerk en gebouwd op de ambities en doelstellingen van de client.

De start van een traject, los van de intensiteit, begint altijd met een On Point. Sessie.

Consultancy & Interventie

On Point. is beschikbaar voor consultancy/interventies voor aandeelhouders, directies of participaties waar:

 • Onhelderheid bestaat 
 • Resultaten uitblijven
 • Resultaten die naar een volgend niveau gebracht moeten worden
 • Groei moet versnellen

Uitgangspunten

Voordat we starten aan een traject zijn er een aantal uitgangspunten waar we op voorhand helderheid over scheppen. Ten eerste maken we kraakhelder waar jij en je organisatie zich nu bevinden en wat de belangrijkste uitdagingen zijn. Daarna brengen we doelen en ambities in kaart om vervolgens helder te maken waar we tijd, ruimte en resultaat kunnen winnen.

Dit vraagt radicale eerlijkheid naar jezelf en je organisatie(s) en over te gaan tot implementatie. Uiteindelijk gaat een traject bij On Point. Performance niet om nieuwe kennis opdoen, maar om dat wat je weet, te implementeren. 

Voorwaarden

Voordat een samenwerking mogelijk is, zijn er drie vragen die met ‘ja’ beantwoord moeten worden:

 1. Kan ik hiermee geholpen worden?
 2. Wil ik hiermee geholpen worden?
 3. Ben ik bereid te doen wat nodig is?

Zonder wederzijdse helderheid over waar we naar toe gaan en aan te werken hebben, is er geen mogelijkheid tot een effectieve samenwerking.

Locatie

On Point. Performance werkt regelmatig op locatie of op het bedrijf van de ondernemer, CEO of investeerder. Echter, is On Point. ook in de gelegenheid om gebruik te maken van de unieke omgeving en locatie van het Boordhuys in Nuenen (www.boordhuys.nl). Een vergaderlocatie die zich pal naast het On Point. kantoor bevindt. Deze exclusieve locatie voor het bovensegment waar toplevel directies samenkomen, gericht op privacy, is een ideale omgeving voor het werken met cliënten en het geven van lezingen.

Lezingen 

Eigenaar van On Point. Performance Ruud Tuithof is bij uitzondering beschikbaar als spreker voor lezingen en korte sessies. De fee van €2500 zal in zijn geheel ten goede komen aan de Stichting Leergeld Nuenen. Een stichting die zich inzet voor kinderen met een zwakke maatschappelijke positie als het gaat om sport en onderwijs.

‘Politieke correctheid is de nagel aan de kist van resultaat’ 

Resultaten die verschil maken

Resultaat is waar het uiteindelijk om draait in leven en business. Dat is niet rigide, dat is wat de score bijhoudt. Hoe effectief je het spel speelt. On Point. is gedreven door meetbare en tastbare resultaten. Heel concreet: de omzet zegt iets over de omvang van je spel, de winst iets over je effectiviteit in dat spel.

On Point. Performance helpt je prestaties te verbeteren, maar ook om ervoor te zorgen dat je resultaten behaalt die ertoe doen en je impact vergroten. In extreem korte tijdsframes. Dat begint bij kraakheldere doelen en helder hebben waar je je nu bevindt.

90% van de ondernemers heeft niet helder heeft waar hij/zij vandaag exact staat, laat staan waar het bedrijf exact moet staan over 12 maanden. Kortom:

 • De meeste effectieve leider wint. 
 • Degene die zich het minst laat afleiden wint
 • Degene die het snelst corrigeert wint
 • Degene die zijn doel helder heeft én houdt wint