SV Kampong Voetbal

On Point. Performance is betrokken sponsor van de voetbalvereniging SV Kampong uit Utrecht.

SV Kampong is een club die creëert met ontwikkelen van talent uit de eigen jeugd, met een kraakheldere visie, zonder de stimulans van geld om resultaat te creëren. Resultaat is niet te koop. Investeren in talent en hard werken leiden wel tot succes. SV Kampong, en de resultaten die geboekt worden met deze aanpak, passen daarom uitstekend bij de visie van On Point. Performance.

Socialrun

On Point. Performance is maatschappelijk partner van de Socialrun. 

Stichting Socialrun is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het bespreekbaar maken van psychische problemen en het verminderen van het stigma dat hier vaak mee gepaard gaat. Dit doen zij door middel van het organiseren van een jaarlijkse Socialrun, waarbij deelnemers in estafettevorm 555 kilometer afleggen om aandacht te vragen voor dit belangrijke onderwerp.

Voor meer informatie zie: www.socialrun.nl

GO4SLAM

On Point. Performance sponsort het talentprogramma van tennisschool Henk van Hulst middels het GO4SLAM-initiatief: een collectief van bedrijven die jeugdige Nederlandse talenten ondersteunt bij het realiseren van hun profcarrière en het bereiken van de Grandslams

Meer informatie: www.go4slam.nl